Tafel Multis 180cm - wit/chroom

Tafel Multis met geometrische pootjes uit verchroomd metaal, op 4 verschillende manieren te monteren. Tafelblad uit hoogwaardig honingraatpaneel, pootjes uit chroom.
€ 379,00

3 tot 4 weken

Lengte 180 cm
Breedte / Diepte 90 cm
Hoogte 77 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Wil jij genieten van gezellige etentjes aan een prachtige eettafel? Of wil je een bureau met unieke look? Kies dan voor de originele tafel Multis. De geometrische pootjes kunnen op 4 verschillende manieren worden gemonteerd! Het tafelblad is vervaardigd uit hoogwaardig honingraatpaneel en de pootjes uit verchroomd metaal. De tafel biedt met haar lengte van 180 cm plaats aan 6 tot 8 personen. Tip: tussen de foto's vind je voorbeeldjes van verschillende montages, bekijk ze zeker om jouw favoriet uit te kiezen!

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 6 personen, 8 personen
SKU-Emob TH9500.611452
Merk TemaHome
Kleur Wit
Materiaal Honingraatpaneel, Metaal
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 23
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top