Tafel Multis 160cm - wit/zwart

€ 335,00

3 - 4 weken

Tafel Multis met geometrische pootjes uit staal, op 4 verschillende manieren te monteren. Tafelblad uit hoogwaardig honingraatpaneel.

Productinformatie

Wil jij genieten van gezellige etentjes aan een prachtige eettafel? Of wil je een bureau met unieke look? Kies dan voor de originele tafel Multis. De geometrische pootjes kunnen op 4 verschillende manieren worden gemonteerd! Het witte tafelblad is vervaardigd uit hoogwaardig honingraatpaneel en de zwarte pootjes uit staal. De tafel biedt plaats aan 4 tot 6 personen. Tip: tussen de foto's vind je voorbeeldjes van verschillende montages, bekijk ze zeker om jouw favoriet uit te kiezen!
Meer informatie
Aantal personen 4, 6
Vorm Rechthoek
SKU-Emob TH9500.613784
Merk TemaHome
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Honingraatpaneel, Metaal
Totaal Gewicht kg 23
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Welke kleur is de RAL-kleur van het wit? Is de tafelblad hoogglans, zijdeglans of mat?

Deze kleur is helaas geen RAL-kleur. De tafel is mat afgewerkt en is volledig wit.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top