Topper Puro Aero 50x90

€ 35,00

2 - 3 weken

Topper voor matrassen 50 x 90 cm. Zorgt voor een ideale luchtcirculatie en goede temperatuurregeling. Behandeld tegen bacteriën en allergenen.

Productinformatie

Deze topper zorgt voor een ideale luchtcirculatie en een goede temperatuurregeling, waardoor jouw baby kan genieten van een herstellende nachtrust. De topper heeft een honingraatstructuur, wat de lucht laat circuleren en waardoor je baby in elke positie vrij kan ademen. Deze topdekmatras is bovendien behandeld tegen bacteriën en allergenen. Hiervoor werden geen chemicaliën gebruikt. De topper is dankzij de elastische banden gemakkelijk te bevestigen. De vulling is gemaakt van polyetherschuim, de hoes is gemaakt van polyester. Deze is afneembaar en mag gewassen worden in de machine.


Deze topper is geschikt voor matrassen van 50 x 90 (bijzetwiegjes).Meer informatie
SKU-Emob CWTOP90
Merk Childhome
Materiaal Polyether, Polyester
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 0.8
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top