Tuintafel Napoli - 180x90 cm - naturel - teak

Robuuste blokpoot, Gemaakt van teakhout, Met mooie houtnerven die goed te zien zijn, Echte blikvanger in je tuin, Biedt ruimte voor 6 personen, 180x90x77 cm
€ 629,00

Tijdelijk uitgeput

Productinformatie

Tuintafel Napoli is een rustieke tuintafel met een prachtige natuurlijke uitstraling. Deze tafel van HSM Collection is gemaakt van teakhout en heeft stoere, robuuste blokpoten. Teakhout bezit een prachtige structuur met een rijke kleur en is bovendien een duurzame houtsoort. Door de jarenlange groei van teakhout kunnen er barsten en scheuren voor komen in teakhout, maar dit geeft de tafel juist zijn authentieke karakter! Teakhout kan door gebruik en invloed van licht na verloop van tijd verkleuren.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSPA10A
Materiaal Massief hout
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 57
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top