Tundra autoclose deurhekje - wit

€ 95,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Tundra autoclose deurhekje gemaakt uit metaal. Heeft een witte kleur en beschikt over een druk-indicator. De breedte van het verlengstukje is aanpasbaar van 74,5cm tot 80cm.

Productinformatie

Dankzij het deurhekje Tundra autoclose hoef je niet langer te vrezen dat je kindje in bepaalde kamers, zoals de keuken, kan binnenwandelen en gekwetst kan raken.

Je kan dit hekje bijvoorbeeld ook onderaan de trap installeren om ervoor te zorgen dat je kleintje niet op de trap kan klimmen.
Het is niet aan te raden om dit hekje bovenaan de trap te monteren, aangezien het hekje beschikt over een U-profiel en je erover zou kunnen struikelen.

Je kan de breedte van het hekje aanpassen van 74,5cm tot 80cm. Indien je dit wenst, kan je ook nog een extra verlengstuk hierbij bestellen.

Dit hekje is beschikbaar in een witte kleur en is gemaakt uit metaal.

Vervolgens beschikt dit deurhekje over een druk-indicator die aangeeft of het hekje goed gesloten is of niet. Wanneer de indicator een rode kleur heeft, is het open of zit er te weinig spanning op.

Daarnaast kan het hekje ook geopend worden langs twee kanten.

Meer informatie
SKU-Emob CWVHTUNW
Merk Childhome
Stijl Modern
Materiaal Metaal
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 5.6
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top