Tv-meubel Arnhem 2 deuren - zwart/kastanje

€ 135,00

3 - 4 weken

Tv-meubel Arnhem met 2 deuren en 2 open vakken. Kleur: zwart/natuurlijke kastanje

Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 136 cm
Hoogte 44 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Arnhem collectie bestaat uit functionele meubelen voor de hal, woon- of slaapkamer. De meubelen zijn volledig gemaakt in Frankrijk en geven dankzij de combinatie van zwart en een natuurlijk kastanjedecor een industriële feel aan je ruimtes.

Dit tv-meubel is uitgerust met 2 deuren en kan 35 kg dragen. Een verstelbare legplank verdeelt de open nis in het midden in 2 vakken voor je dvd-speler of andere toestellen. De handgrepen van het meubel zijn uit bruin leder en de poten uit mat zwart ABS.

Materiaal: spaanplaat

Meer informatie
SKU-Emob GTE57016
Merk Gami
Stijl Industrieel
Materiaal Spaanplaat
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 26.3
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top