Tv-meubel Bosy 182cm - blonde eik

€ 455,00

3 - 4 weken

Tv-meubel Bosy met 2 open vakken en 2 laden. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van blonde eik.

Lengte 49 cm
Breedte / Diepte 182 cm
Hoogte 57 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Maak van jouw woonkamer een gezellige plek met de meubelen van collectie Bosy. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van blond eikenhout.

Dit tv-meubel beschikt over 2 open vakken waarin je jouw apparatuur kan installeren en over 2 laden. De unieke, ingewerkte handgrepen zijn gemaakt van aluminium en ABS. Het bovenblad is afgewerkt met een UV-bestendige laklaag van polyester.

Het meubel kan een maximum gewicht van 40 kg dragen. De laden hebben volgende afmetingen: L 69,9 x B 37,7 x H 12,6 cm. Ze kunnen elk een gewicht van 6,5 kg dragen.

Neem ook een kijkje naar de andere meubelen van de Bosy-collectie en bestel in slechts enkele klikken!

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 2 lades
SKU-Emob GTJ94335
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 59
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top