Tv-meubel Brekalo 147cm - san remo eik/wit

Tv-meubel Brekalo, gemaakt uit spaanplaat in san remo eikdecor. De 3 lades zijn wit, elk voorzien van een handgreep in kunststof. 

€ 129,00

4 tot 5 weken

Lengte 147 cm
Breedte / Diepte 45 cm
Hoogte 49 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit handige, moderne tv-meubel oogt mooi, maar is ook uiterst praktisch. De lades bieden plaats aan documenten en kleinere accessoires, in de open opbergvakken kan je tijdschriften, boekjes en afstandsbedieningen netjes wegleggen. Het meubel is gefabriceerd uit spaanplaat in san remo eikdecor, met de drie lades in een witte kleur. De handgrepen in kunststof liggen goed in de hand. Een ideaal meubel voor een uitstekende prijs! 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Eik
Samenstelling 3 lades
Opties Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGBC-45646A52
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 45
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top