Tv-meubel Cliff 125cm - wit

Wit tv-meubel Cliff met minimalistisch design, max. 50 kg.
€ 199,00

3 tot 4 weken

Lengte 125 cm
Breedte / Diepte 38 cm
Hoogte 40 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dankzij het uitgepuurde design van tv-meubel Cliff kan je zonder afleiding naar jouw favoriete programma’s kijken. Dit tweedelige tv-meubel kan je bovendien afstemmen op de beschikbare ruimte en jouw behoeften. Zo kan je de 2 planken boven elkaar maar ook grotendeels naast elkaar monteren. Zo kies je zelf de lengte van jouw tv-meubel: van 125 cm tot 235 cm. De onderste legplank heeft een hoogte van 20 cm. De totale hoogte van dit tv-meubel is 40 cm.

Tv-meubel Cliff is gemaakt van honingraatpaneel en heeft een draagvermogen van 50 kg. Dit meubel kreeg een witte afwerking. 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob TH9000.639265
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal Honingraatpaneel
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 25
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top