Tv-meubel Elif 220cm - hoogglans wit

Tv-meubel Elif met verlichting, 2 opklapdeuren en 2 legplanken. Gemaakt van spaanplaat met afwerking in hoogglans wit.

€ 469,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 220 cm
Breedte / Diepte 50 cm
Hoogte 45 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van de Elif-collectie zijn het gedroomde decor voor elke liefhebber van hedendaags design. De meubelen van deze serie zijn afgewerkt in hoogglans wit, wat samen met de greeploze deuren en lades instaat voor hun moderne look.

Dit tv-meubel van maar liefst 220 cm lang is geschikt voor tv’s van elk formaat (max. 40 kg). Het meubel is uitgerust met 2 opklapdeuren waarachter je telkens een legplank vindt. Ook is elk vak voorzien van een kabeldoorvoer. Daarnaast zijn de deuren voorzien van een decoratieve strook met decor naar keuze. Ofwel ga je voor een ultramodern effect met afwerking in glanzend chroom, ofwel voeg je een warme toets toe aan het geheel door te kiezen voor houtdecor. Je kan tijdens de montage kiezen welke afwerking je wenst. Bij dit tv-meubel wordt ook een verlichtingsstrip meegeleverd.

Meer informatie
Type deur Opklapdeur
Hout/look Hoogglans
Samenstelling 2 deuren
Opties Met verlichting
Merk SCIAE
SKU-Emob SC11SG3320
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 76.81
Reviews
Merkeninformatie

Over SCIAE

Al sinds 1948 is het Franse meubelmerk SCIAE aan een opmars bezig. Hun designers houden constant de vinger aan de pols op vlak van nieuwe woontrends, waardoor het merk steeds kan voldoen aan de eisen van de klant en al tientallen jaren meedraait in de immer veranderende woonmarkt.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top