Tv-meubel Mussa 140cm - grafiet/zilvergrijs

Tv-meubel Mussa, gemaakt uit grafietkleurige spaanplaat met glaselementen in zilvergrijs, afgewerkt met een laagje melamine. Elegante glazen fronten en zijkanten van gehard glas. 

€ 379,00

3 tot 4 weken

Lengte 140 cm
Breedte / Diepte 43 cm
Hoogte 39 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Mussa-collectie is een moderne en opvallende meubelreeks van de Duitse meubelfabrikant Germania. De elegante en stijlvolle aanblik van de meubels in gehard glas (ESG), maken van deze reeks een puristische voltreffer! Elk van de meubels kan zowel alleen als in combinatie overtuigen. Dit tv-meubel is uitgerust met een opklapbare deur en een draaideur met demping, met in totaal twee verstelbare legplanken binnenin. 

De donkere variant in grafietdecor met glaselementen in zilvergrijs maakt de kleur grijs niet langer saai! De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. 

Ontdek alle meubels van deze en andere Germania-reeksen op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur, Opklapdeur
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM2530-587
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat, Glas
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 39.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top