Tv-meubel Stanno 147cm - beton/wit

Tv-meubel Stanno, gemaakt uit spaanplaat in betondecor. De 3 lades zijn wit, elk voorzien van een handgreep in kunststof. 

€ 129,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 147 cm
Breedte / Diepte 45 cm
Hoogte 49 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit handige, industrieel-moderne tv-meubel oogt mooi, maar is ook uiterst praktisch. De lades bieden plaats aan documenten en kleinere accessoires, in de open opbergvakken kan je tijdschriften, boekjes en afstandsbedieningen netjes wegleggen. Het meubel is gefabriceerd uit spaanplaat in betondecor, met de drie lades in een witte kleur. De handgrepen in kunststof liggen goed in de hand. Een ideaal meubel voor een uitstekende prijs! 

Meer informatie
Hout/look Beton
Samenstelling 3 lades
Opties Met lades
Merk Emob
SKU-Emob BGBC-45672D5N
Kleur Wit, Grijs
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 41
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top