Tv-meubel Vanessa 158 cm met schuifdeur - eik

Tv-meubel Vanessa met glazen schuifdeur en 1 legplank. Gemaakt van spaanplaat, afgewerkt in eikdecor.

Aanbiedingsprijs € 167,20 Normale prijs € 209,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 158 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 54 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Vanessa-collectie verenigt zonder moeite de landelijke en industriële interieurstijlen. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt in eikdecor, wat een gezellige uitstraling geeft aan jouw interieur. Dit landelijke karakter wordt mooi in evenwicht gebracht door de zwarte metalen details. Alle deuren en laden zijn uitgerust met een softclose systeem.

Dit tv-meubel telt 2 compartimenten waarvan er 1 is onderverdeeld met een legplank. Er is ook een glazen schuifdeur voorzien waarmee je 1 compartiment kan afsluiten. Vervolledig jouw woonkamer met de andere meubelen van de Vanessa-collectie en introduceer een landelijk-industriële stijl in jouw interieur!

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Samenstelling 1 deur
Hout/look Eik
SKU-Emob PA0327BAT1
Merk Parisot
Stijl Industrieel
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 34
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top