Tv-wandmeubel Gaston 210cm - lichte Kronberg eik/wit

€ 695,00

3 - 4 weken

Tv-wandmeubel Gaston met 2 deuren, een nis, 2 lades en 2 legplanken. Afgewerkt in lichte Kronberg eik/hoogglans wit.

Lengte 46 cm
Breedte / Diepte 210 cm
Hoogte 180 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kies voor een moderne inrichting van je woon- en eetkamer met de meubelen uit de Gaston collectie. De meubelen van het Franse merk Gami zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van lichte Kronberg eik en met glanzend witte lakverf. De stijlen en handgrepen zijn uit MDF.

Dit tv-wandmeubel biedt heel wat handige opbergruimte voor je dvd-speler of andere toestellen, dvd's, boeken, decoratie... Het meubel bestaat uit 2 deuren, een open nis, 2 lades en een rek. Achter de grote deur vind je 4 legplanken, achter de kleine deur 1 legplank. Er zijn ook traagsluitingen op de deuren en lades.

Ontdek snel de volledige collectie Gaston woonkamermeubelen op onze site! 

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren, 2 lades
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTJ0M510
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 105
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top