Twijfelaar May 120x200

€ 279,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Twijfelaar May in roze/wit, gemaakt van spaanplaat, geschikt voor een matras en lattenbodem van 120x200 cm.

Lengte 205 cm
Breedte / Diepte 127 cm
Hoogte 84 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 25,40
€ 482,60
=
Korting € 29,90
€ 568,10
=
Korting € 30,85
€ 586,15

Productinformatie

Verras je dochter met een echte meisjeskamer zoals deze kinderkamer May. Zoals de naam al doet vermoeden creëren deze meubelen een echt lentegevoel in de kamer van jouw oogappel, maar dan het hele jaar door! Alle meubelen van de May-collectie zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt in donkerroze en witte melamine. De poten zijn gemaakt van wit gelakt beukenhout.

Deze twijfelaar heeft een heel elegant en eenvoudig design en dankt haar bijzondere uitstraling aan haar mooie kleurencombinatie. Het bed is geschikt voor een matras en lattenbodem van 120x200 cm. Deze zijn niet inbegrepen, maar kan je samen met het bed aankopen in onze shop. Je kan eveneens de bijhorende bedlade aankopen om extra opbergruimte te creëren onder het bed.

Ontdek zeker ook de andere meubelen van de May-collectie en stel je kinderkamer naar wens samen.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 90kg
Geschikt voor matras 120 x 200cm
SKU-Emob GTG74113
Merk Gami
Kleur Wit, Roze
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 34.2
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top