Uitschuifbare eettafel Bosy - lichtgrijze eik

Eettafel Bosy met verlengstuk van 45 cm. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van heldergrijze eik.

€ 659,00

6 tot 8 weken

Lengte 96 cm
Breedte / Diepte 226 cm
Hoogte 77 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Maak van jouw woon- en eetkamer een gezellige plek met de meubelen van collectie Bosy. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van heldergrijs eikenhout.

Deze eettafel heeft een standaard lengte van 181 cm en is uitgerust met een verlengstuk van 45 cm in het midden. De tafel is dus geschikt voor 8 tot 10 personen. Het tafelblad is afgewerkt met een UV-bestendige laklaag van polyester.

Kies uit ons uitgebreide gamma bijpassende stoelen uit en bestel jouw nieuwe eetplaats heel eenvoudig in slechts enkele klikken!

Meer informatie
Hout/look Zand Eik
Vorm Rechthoek
Aantal personen 1 persoon, 8 personen, 10 personen
Opties Verlengbaar
Merk Gami
SKU-Emob GTJ74090
Kleur Grijs
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 73.8
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top