Verlengbare eettafel Gaston 4 poten - lichte Kronberg eik/wit

€ 489,00

3 - 4 weken

Verlengbare eettafel Gaston in lichte Kronberg eik/hoogglans wit, 160 < 208 cm.

Lengte 90 cm
Breedte / Diepte 180 cm
Hoogte 77 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kies voor een moderne inrichting van je woon- en eetkamer met de meubelen uit de Gaston collectie. De meubelen van het Franse merk Gami zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van lichte Kronberg eik en met glanzend witte lakverf. 

Bij deze rechthoekige eettafel kun je dankzij een verlengstuk de lengte aanpassen van 160 naar 208 cm. Om het verlengstuk te plaatsen, trek je aan één deel van het tafelblad. Het andere deel gaat dan vanzelf open. Heb je het verlengstuk niet nodig, dan berg je het makkelijk op onder het tafelblad. Het tafelblad heeft een dikte van 35 mm, de tafelpoten hebben een dikte van 50 mm.

Ontdek snel de volledige collectie Gaston woonkamermeubelen op onze site! 

Meer informatie
Aantal personen 4, 6, 8
Hout/look Eik
Vorm Rechthoek
Opties Verlengbaar
SKU-Emob GTJ0M095
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 68.6
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top