Verlengbare eettafel Stanno 140/180cm - beton

Eettafel Stanno in betongrijs en details in hoogglans wit, gemaakt uit spaanplaat. Gelamineerd tafelblad verlengbaar door inlegplaat van 40cm. 
€ 179,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 140 cm
Breedte / Diepte 80 cm
Hoogte 76 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Verlengbare eettafel Stanno in betongrijs en frame in hoogglans wit. Deze trendy eettafel combineert op een harmonieuze manier een moderne met industriële stijl. Door een inlegblad van 40cm kan de eettafel van 140cm tot 180cm worden uitgebreid. Daardoor kan je zeker zes personen aan tafel ontvangen. Deze tafel combineert prachtig met de andere kasten van de Stanno-woonkamercollectie. Ontdek ze hieronder! 

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 4 personen, 6 personen
Hout/look Beton
Opties Verlengbaar
Merk Emob
SKU-Emob BGSK-83-539-D5
Stijl Industrieel
Kleur Betonlook
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 46.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top