Verlengbare tuintafel Casey 160/240 - ivoor

€ 929,00

1 - 2 weken

Tuintafel Casey, vervaardigd uit mat aluminium. Verlengbaar van 160 cm tot 240 cm. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen en kleuren.

Productinformatie

Emob biedt jou deze moderne ivoorkleurige tuintafel met strakke look, perfect voor de tuin of het terras. De verlengbare tuintafel Casey is volledig vervaardigd uit mat aluminium, een uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bovendien zijn tuinmeubelen uit aluminium zeer licht en roesten ze niet. Je kan ze dus zonder problemen buiten laten staan tijdens de wintermaanden.

Afmetingen: 

  • H 78 x L 160 x B 90 cm, verlengbaar tot H 78 x L 240 x B 90 cm

Dankzij het hulpstuk kan je deze tafel dus maar liefst 80 cm langer maken. Het perfecte excuus om vrienden en familie uit te nodigen!

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Merk Gescova
SKU-Emob GE94043
Materiaal Aluminium
Kleur Beige
Totaal Gewicht kg 36.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Gescova

Al sinds 1977 voorziet Gescova ons van stijlvolle tuinmeubelen die gemaakt zijn van kwaliteitsvolle en luxueuze materialen. In het uitgebreide assortiment vind je alles om in je tuin een oase van rust te creëren: comfortabele loungesets en ligstoelen, tuintafels en -stoelen, salontafeltjes, parasols en meer. Overweeg je tuinmeubelen te kopen? Gescova stelt nooit teleur.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top