Schilderijverlichting

Asc

0 producten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zet jouw schilderijen in de verf

Je hebt een mooi schilderij op de kop getikt of je bezit een dierbaar familie-erfstuk dat een prominent plaatsje verdient aan je muur? Jammer genoeg zijn je muren vaak net het meest onderbelichte onderdeel van je woning. Zonde toch dat jouw schilderij hierdoor niet tot z’n recht komt? Gelukkig brengt schilderijverlichting de oplossing.

Energiezuinige ledverlichting

Bij Emob vind je verschillende soorten schilderijverlichting die werken op ledlampen. Dat ledverlichting heel wat voordelen heeft, hoeven we je allicht niet meer te vertellen. Zo zijn ledlampen energiezuinig en hebben ze een lange levensduur. Een bijkomend voordeel? Ze geven weinig warmte af, wat veel beter is voor je schilderij. De lampjes zijn ook kleiner, waardoor de schilderijverlichting minder plaats inneemt. Schilderijverlichting dient immers om jouw pronkstuk in de spotlights te zetten, niet om de aandacht ervan af te leiden.

Waarmee moet je rekening houden?

Hou bij het kiezen van schilderijverlichting rekening met de grootte van je schilderij. Voor een groot schilderij heb je logischerwijs een grotere lamp nodig dan voor het verlichten van een kleine prent. Hang je schilderij ook niet te hoog. De verlichting erboven neemt immers ook plaats in. Het zou zonde zijn mocht je je schilderij moeten verhangen omdat je geen plaats hebt gelaten voor de verlichting. Zorg er daarnaast zeker ook voor dat jouw schilderij en de verlichting waterpas hangen!

Hou je bovenstaande tips in het achterhoofd, dan rest er jou nog maar 1 ding: genieten van jouw uniek stukje muurdecoratie!

Profiteer van een snelle levering

De schilderijverlichting die je bij Emob bestelt, kan je zowel thuis, op kantoor als in je kunstgalerij gebruiken. Omdat niemand graag lang wacht op zijn bestelling, kan je steeds rekenen op een snelle levering en de daarmee gepaarde professionele service. 

 

To Top