Verzorgingstafel Cindy - zwart

Zwarte verzorgingstafel Cindy uit MDF, met soft-close lade. 

€ 249,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De verzorgingstafel Cindy is uiterst handig om allerlei spulletjes in op te bergen. Anders dan andere verzorgingstafels heeft dit tafeltje ook een opberglade waarin je luiers, vochtige doekjes, flesjes enz. veilig kan opbergen, uit de buurt van nieuwsgierige kinderhandjes. Dankzij deze extra opbergruimte heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De lade is bovendien uitgerust met een softclose-systeem, waardoor ze heel zachtjes sluit en je geknelde vingertjes vermijdt.

De opstaande boorden aan de 3 zijden zorgen er bovendien voor dat je kindje niet van de luiertafel kan vallen. Dankzij de 2 wieltjes kan je de verzorgingstafel ook gemakkelijk verrollen. Is zwart niet helemaal je ding? Ontdek dan snel alle andere kleuren waarin de Cindy verzorgingstafel beschikbaar is!

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob PEWT302CINDY2B
Merk Pericles
Stijl Modern
Materiaal MDF
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 29.7
Reviews
Merkeninformatie

Over Pericles

Pericles is een Belgische fabrikant van baby- en kindermeubelen met meer dan 130 jaar ervaring op de teller. Dit merk maakt tijdloze kwaliteitsmeubelen met oog voor detail en bijzondere aandacht voor de veiligheid en noden van je kind. De meubelen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen en hebben dus een lange levensduur.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top