Verzorgingsunit Evolux met aankleedkussen voor babybed/box - antraciet

Verzorgingsunit Evolux met aankleedkussen en veiligheidsgordel. Geschikt om over babybed of -box te plaatsen. Kleur: antraciet.
€ 119,95

1 tot 2 weken

Productinformatie

Met de Evolux verzorgingsunit verschoon je je baby op een veilige manier wanneer je niet over een verzorgingstafel beschikt. Dankzij het grote, metalen frame kan je deze verzorgingsunit over het babybedje of de babybox plaatsen. De unit is uitgerust met een waterdicht verzorgingskussen in ademend 3D mesh. Er is ook een 3-punts veiligheidsgordel voorzien.

Opgelet: verzorgingsunit Evolux kan enkel gebruikt worden op babybedjes en -boxen met een binnenafmeting tussen 59,8 en 61 cm op de kleinste stand en tussen 69,8 en 71 cm op de grootste stand. Maak de unit altijd vast aan het bed of de box met de veiligheidsriemen.

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWCHUEVOANT
Kleur Antraciet
Materiaal Kunststof
Totaal Gewicht kg 4.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top