Vitrinekast Mentor - gebleekte helvezia eik

€ 645,00

3 - 4 weken

Vitrinekast Mentor met bovenblad in betonlook en decor van gebleekte helvezia eik. Beschikt over 1 glazen deur, 1 gewone deur en 8 legplanken.

Lengte 45 cm
Breedte / Diepte 120 cm
Hoogte 180 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van de Mentor-collectie laten een frisse wind waaien door je interieur en geven je woonkamer een landelijke uitstraling. Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van gebleekte helvezia eik.

Vitrinekast Mentor bestaat uit een glazen deur en een gewone deur. Achter elke deur vind je 4 legplanken waarop je heel wat spullen kwijt kan. Je mooiste servies en decoratie verdienen het natuurlijk om in het oog te springen achter de glazen deur!

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTJ0R250
Merk Gami
Stijl Landelijk
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 89
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top