Vitrinekast Rufus 140cm 2 deuren - eik

Vitrinekast Rufus met 2 deuren, waaronder één uit glas, 3 gewone en 3 glazen legplanken. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor. Met matzwarte metalen poten.

€ 669,00

3 tot 4 weken

Lengte 140 cm
Breedte / Diepte 46 cm
Hoogte 152 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het design van de Rufus-meubelen is geïnspireerd op de industriële stijl van de vorige eeuw, met hier en daar een upgrade. Zo onderscheiden de Rufus-meubelen zich door hun strakke vormgeving en sobere kleurenpalet. De Rufus-collectie is met andere woorden ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Deze vitrinekast is uitgerust met 2 brede deuren, waarvan één uit glas, 3 gewone en 3 glazen legplanken. De glazen deur en legplanken zijn gemaakt van gehard glas van 5 mm dik. Vitrinekast Rufus wordt geleverd inclusief 3 ledstrips waarmee je de glazen legplanken kan verlichten. De lichtschakelaar wordt met de voet bediend. De matzwarte metalen poten vormen een stijlvolle combinatie met het warme eikdecor.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Hout/look Eik
Opties Met verlichting
SKU-Emob SC18SB4020
Merk SCIAE
Stijl Industrieel
Materiaal Spaanplaat, Glas
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 109.72
Reviews
Merkeninformatie

Over SCIAE

Al sinds 1948 is het Franse meubelmerk SCIAE aan een opmars bezig. Hun designers houden constant de vinger aan de pols op vlak van nieuwe woontrends, waardoor het merk steeds kan voldoen aan de eisen van de klant en al tientallen jaren meedraait in de immer veranderende woonmarkt.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top