Vitrinekast Russel industrieel - bruin

Vitrinekast Russel in industriële stijl, beschikt over 6 legplanken en een deur uit donker glas. Gemaakt van spaanplaat.

€ 239,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 45 cm
Breedte / Diepte 75 cm
Hoogte 163 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Laat jouw collectie of verzameling tot zijn recht komen in deze prachtige vitrinekast met industriële toets. Vitrinekast Russel weet het warme houtdecor perfect te combineren met de zwarte accenten en past dus perfect in industriële en hedendaagse interieurs.
Deze vitrinekast is gemaakt van spaanplaat en bestaat uit een open en een gesloten deel. Elk deel telt 3 legplanken. De deur uit donker glas past perfect bij de industriële stijl van de kast.
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur
SKU-Emob GTE13038
Merk Gami
Stijl Industrieel
Materiaal Spaanplaat, Glas
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 47.7
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top