Vitrinekast Stanno 137cm 3 deuren & 2 lades - beton/wit

Vitrinekast Stanno met 3 deuren en 2 lades. Meubel gemaakt uit spaanplaat in betondecor en wit, met middendeur in glas en handgrepen in kunststof. 

€ 229,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 137 cm
Breedte / Diepte 35 cm
Hoogte 129 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze compacte industrieel-moderne vitrinekast Stanno oogt niet alleen mooi, maar is ook uiterst praktisch. Het meubel is gefabriceerd uit spaanplaat in betondecor. Aan de beide kanten zijn witte deuren en lades voorzien, in het midden is een glazen deurkast ingebouwd. In dat stuk zijn drie legplanken ingericht, waarop je mooie glazen, vazen en andere decoratie kan uitstallen. De handgrepen in kunststof liggen goed in de hand. Een ideaal meubel voor een uitstekende prijs! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Beton
Merk Emob
SKU-Emob BGBC-45671D5N
Kleur Wit, Grijs
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 73
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top