Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips. Hij werkt op 12V DC, heeft IP67 waterdichte neon en een PVC schuimsjabloon. De adapter heeft een uitgang van 12V 2A DC en een totale snoerlengte van 375 cm. De afmetingen zijn 44 x 18 x 2 cm met een Type C stopcontact/stekker. Hij verbruikt 8W-10W per meter en straalt een mooie blauwe gloed uit. Energie-efficiëntie Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1592
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Blauw
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity, de ultieme decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing met flexibele neonstrips. Ontworpen om een vleugje elegantie en sfeer toe te voegen aan elke ruimte, is Wallity perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. De Wallity LED-verlichting werkt op een laag voltage van DC 12V, waardoor het veilig en energiezuinig is. Dit betekent dat u kunt genieten van de verbluffende lichteffecten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge elektriciteitsrekeningen. De IP67 waterdichte eigenschap zorgt ervoor dat je Wallity in elke buitenruimte kunt installeren zonder risico op schade door regen of vocht.Een van de unieke kenmerken van Wallity is de PVC-schuimsjabloon. Deze sjabloon maakt eenvoudige installatie en aanpassing mogelijk, zodat u het perfecte verlichtingsontwerp voor uw ruimte kunt maken. De sjabloon is flexibel, zodat je de neonstrips naar wens kunt buigen en vormen.Met een adapteruitgang van 12V 2A DC zorgt Wallity voor een stabiele en consistente stroomtoevoer naar de LED-lampjes. De totale snoerlengte van 375 cm geeft je de flexibiliteit om de lichtstrips te plaatsen waar je maar wilt. Of je nu een grote ruimte wilt verlichten of een specifiek gebied wilt uitlichten, met Wallity zit je goed. Het compacte formaat van Wallity, 44 x 18 x 2 cm, zorgt ervoor dat hij naadloos in elke ruimte past. Of je hem nu aan de muur, het plafond of zelfs aan meubels wilt bevestigen, het slanke ontwerp van Wallity zal de esthetiek van je ruimte aanvullen en verbeteren.Het type C stopcontact/stekker zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan stopcontacten, waardoor het handig is voor gebruikers over de hele wereld. Met een stroomverbruik van 8W-10W per meter is Wallity een milieuvriendelijke keuze. De energiezuinige LED-lampjes hebben een A-energielabel, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verkleind terwijl u toch een prachtige verlichting hebt.Bovendien is Wallity verkrijgbaar in een prachtige blauwe kleur, die een vleugje sereniteit en rust toevoegt aan elke omgeving. De levendige blauwe tint creëert een rustgevende sfeer en kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals woonkamers, slaapkamers of patio's. Kortom, Wallity is de perfecte decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing voor diegenen die een vleugje elegantie en sfeer willen toevoegen aan hun ruimte. Met zijn flexibele neonstrips, laagspanning, IP67 waterdichtheid en aanpasbare PVC-schuimsjabloon biedt het talloze mogelijkheden.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kaartspel - Wallity reeks - Multikleur