Wallity Decoratieve LED Neon Strips - Roze (16x72x2cm)

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratief kunststof LED-verlichtingsproduct met flexibele neonstrips. Het is IP67 waterdicht en heeft een PVC-schuimsjabloon. Met een bedrijfsspanning van 12V en een totale snoerlengte van 375cm wordt het geleverd met een Type C stopcontact/stekker. Met een afmeting van 16x72x2cm straalt het een helder roze licht uit bij 8W-10W/meter, waardoor het energiezuinig is met een A-classificatie. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2167
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 1.7
Maak kennis met de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity - de perfecte keuze om elke ruimte om te toveren in een betoverende en levendige sfeer. Met zijn flexibele neonstrips en verbluffende roze kleur biedt Wallity een unieke en opvallende verlichtingsoplossing die zeker indruk zal maken.Een van de belangrijkste kenmerken van de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is de bedrijfsspanning. Met een DC 12V ingang zijn deze lampen energiezuinig en ideaal voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of zelfs een winkelpui wilt verlichten, Wallity dekt je met hun hoogwaardige LED-verlichting.Een andere opvallende eigenschap van de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is de IP67-waterdichtheid. Dit betekent dat deze neon strips niet alleen geschikt zijn voor gebruik binnenshuis, maar ze zijn ook perfect voor buitentoepassingen. Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren op je terras of je bewegwijzering wilt accentueren, de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is bestand tegen de elementen en biedt een duurzame verlichtingsoplossing.De PVC-schuimsjabloon die wordt geleverd bij de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is nog een ander voordeel. Deze sjabloon maakt de installatie een fluitje van een cent, zodat je de neon strips eenvoudig en stevig op de gewenste plek kunt bevestigen. Of je nu een betoverend muurontwerp wilt maken of een vleugje elegantie aan je meubels wilt toevoegen, de pvc-schuimsjabloon zorgt voor een probleemloos installatieproces.Wallity's Decoratieve Plastic LED Verlichting bevat ook een adapter met een uitgang van 12V 4A DC, die zorgt voor een stabiele en betrouwbare voeding. Dit garandeert dat de LED-lampjes volledig tot hun recht komen, zodat je kunt genieten van een consistente en schitterende verlichting gedurende de hele levensduur. De totale snoerlengte van 375 cm biedt voldoende flexibiliteit, zodat je de lampjes precies kunt plaatsen waar je ze wilt hebben zonder beperkingen.Met een Type C fitting/stekker is de Decoratieve Plastic LED Verlichting van Wallity compatibel met de meeste standaard stopcontacten, waardoor het handig is voor gebruik op verschillende locaties. Of je nu je huis, kantoorruimte of zelfs een speciaal evenement wilt opfleuren, je kunt de lampjes eenvoudig aansluiten en kijken hoe ze de sfeer veranderen met hun betoverende roze gloed.De decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een indrukwekkende energie-efficiëntie van 8W-10W per meter. Dit betekent dat je kunt genieten van de prachtige verlichting van de lampen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een hogere elektriciteitsrekening. Met een A-classificatie voor energie-efficiëntie is de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity een uitstekende keuze.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting