Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting | Neon Strips | Waterdicht | Roze

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting die is voorzien van flexibele neonstrips met een waterdicht IP67-ontwerp en een levendige roze kleur. Het werkt op een spanning van DC 12V en wordt geleverd met een PVC-schuimsjabloon. De meegeleverde adapter heeft een uitgang van 12V 4A DC en een totale snoerlengte van 375cm. Hij heeft een stopcontact type C met een maximaal vermogen van 36W. Met een helderheid van 600 lumen en een warmwitte kleurtemperatuur van 3500K zorgt hij voor een gezellige sfeer. Het energieverbruik is 10000 kWh en de afmetingen zijn 40 x 40 x 2 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob AG395NGR2248
Merk Emob
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 1.3
Wil je een vleugje glamour en verfijning toevoegen aan je leefruimte? Kijk dan niet verder dan Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting! Met zijn flexibele neonstrips en verbluffende roze kleur voegt deze verlichtingsoplossing gegarandeerd een levendige en stijlvolle sfeer toe aan elke kamer. Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken en voordelen om te begrijpen waarom dit de perfecte aanvulling is op je interieur.Belangrijkste kenmerken:1. Bedrijfsspanning: Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting werkt op een veilige en betrouwbare DC 12V. Dit zorgt voor een minimaal energieverbruik en langdurige performance.2. IP67 Waterdichte Neon: Gemaakt van hoogwaardige materialen, deze neon strips zijn waterdicht en duurzaam. Je kunt ze met een gerust hart installeren in elke binnen- of buitenruimte zonder je zorgen te maken over waterschade.3. PVC-schuimsjabloon: Met de meegeleverde pvc-schuimsjabloon kun je de neonstrips eenvoudig vormen en aanpassen aan een specifiek ontwerp of ruimtevereiste. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer betoverende patronen en vormen! 4. Adapter: De meegeleverde adapter heeft een uitgang van 12V 4A DC en zorgt voor een stabiele en consistente stroomtoevoer naar de neonstrips. Je kunt genieten van een zorgeloze verlichtingservaring zonder problemen met flikkeren of dimmen.5. Totale snoerlengte: Met een royale snoerlengte van 375 cm heb je de flexibiliteit om Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting te installeren waar je maar wilt. Of je het nu rond meubels wilt wikkelen, aan de muur wilt bevestigen of een uniek plafondontwerp wilt maken, de mogelijkheden zijn eindeloos! 6. Type stopcontact: De C max 36W fitting zorgt voor een hoge wattage capaciteit, wat zorgt voor een heldere en levendige verlichting. Zeg vaarwel tegen saaie en zwak verlichte ruimtes. Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting creëert een betoverende en uitnodigende sfeer.7. 600 Lumen / 3500 K: Deze LED-lampen hebben een indrukwekkende 600 lumen en bieden voldoende helderheid om elke kamer te verlichten. De warmwitte kleurtemperatuur van 3500 K creëert een gezellige en comfortabele sfeer, perfect voor ontspanning of het ontvangen van gasten.8. Energiezuinig: Als bewuste consument zul je blij zijn te weten dat Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting slechts 10kWh elektriciteit verbruikt. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze die uw ecologische voetafdruk vermindert zonder afbreuk te doen aan stijl of functionaliteit.9. Afmetingen: Met hun afmetingen van 40 x 40 x 2 cm zijn deze LED-lampjes ontworpen om naadloos in je bestaande inrichting te passen. Hun slanke profiel zorgt ervoor dat ze discreet in elk interieur kunnen worden geplaatst.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting