Wallity Decoratieve Plastic Ledverlichting | Flexibele Neon Strips | Groen

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity Decoratieve Kunststof Ledverlichting is een flexibele neonstrip met IP67 waterdichtheid en een PVC-schuimsjabloon. Hij werkt op 12V en heeft een totale snoerlengte van 375cm. De 8W-10W/meter strip heeft een afmeting van 20x40x2cm met een lumen van 570 en een kleurtemperatuur van 3200K. De strip heeft een aan/uit-schakelaar op het snoer en is verkrijgbaar in groen. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob AG395NGR2191
Merk Emob
Kleur Groen
Totaal Gewicht kg 1
Wallity's Decoratieve Plastic Ledverlichting - een stijlvolle en veelzijdige oplossing om elke ruimte te verlichten en te verbeteren met zijn levendige en opvallende groene neongloed. De flexibele neon strips van Wallity zijn ontworpen om een vleugje verfijning en sfeer te brengen aan je huis, kantoor of evenement. De belangrijkste kenmerken van de decoratieve kunststof ledverlichting van Wallity onderscheiden deze van andere verlichtingsopties. Werkend op een efficiënte DC 12 V, deze neon strips zijn niet alleen energiebesparend, maar ook zorgen voor een veilige en betrouwbare prestaties. Met een IP67 waterdichtheid kun je ze met een gerust hart zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.De PVC Foam Template biedt extra duurzaamheid en bescherming voor de neon strips, zodat ze op hun plaats blijven en hun vorm behouden. Deze functie is vooral handig bij het installeren van de verlichting in creatieve en ingewikkelde ontwerpen, omdat het helpt om de neonstrips stevig op hun plaats te houden.De meegeleverde adapter met een output van 12V 4A DC biedt een stabiele stroomvoorziening, zodat je kunt genieten van ononderbroken verlichting. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je de flexibiliteit om de verlichting te plaatsen waar je maar wilt, zonder beperkt te worden door de beschikbaarheid van stopcontacten. Met een energieverbruik van 8W-10W per meter is de decoratieve kunststof ledverlichting van Wallity niet alleen esthetisch, maar ook efficiënt. Deze neon strips hebben een A energie-efficiëntie rating, waardoor ze een slimme keuze zijn voor degenen die het energieverbruik willen minimaliseren en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.Met een handige afmeting van 20 x 40 x 2 cm, kunnen Wallity's flexibele neon strips gemakkelijk worden aangepast en geïnstalleerd om aan je ontwerpvoorkeuren te voldoen. Of je nu een boeiend focuspunt wilt creëren of een subtiel accent wilt aanbrengen, deze neonstrips kunnen worden gemanipuleerd en gebogen om in elke vorm te passen.Ondanks hun lage energieverbruik hebben de decoratieve plastic ledlampen van Wallity een hoge lumenoutput van 570, wat zorgt voor een heldere en levendige gloed die elke ruimte direct kan transformeren. De kleurtemperatuur van 3200 K voegt een warme en uitnodigende sfeer toe, perfect voor het creëren van een gezellige sfeer.Gemak is binnen handbereik met de ingebouwde aan/uit-schakelaarknop op de kabel. Bedien de verlichting eenvoudig met een druk op de knop, zodat je geen extra schakelaars of afstandsbedieningen nodig hebt. Met deze functie kun je de verlichting moeiteloos aanpassen aan je stemming en voorkeur.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting