XL muursticker Minnie Mouse

€ 45,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Stickerset Minnie Mouse met 1 XL muursticker, 1 deursticker, 1 sticker voor de lichtschakelaar en aantal kleinere stickers van het merk Walltastic.

Productinformatie

Deze stickerset van Minnie Mouse fleurt de slaapkamer van je dochter in een oogwenk op.

De set bestaat uit 3 stickervellen met zelfklevende stickers, waaronder 1 XL sticker van Minnie Mouse (± 122 cm), 1 sticker voor rond de lichtschakelaar, 1 personaliseerbare deursticker en nog een aantal kleinere stickers die het Minnie Mouse-thema vervolledigen. Je kan de stickers aanbrengen op elk glad oppervlak zoals muren, deuren en meubels. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen en opnieuw aan te brengen.

Meer informatie
SKU-Emob WT44265
Merk Walltastic
Stijl Modern
Materiaal Vinyl
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 0.5
Merkeninformatie

Over Walltastic

Ben je op zoek naar mooi behang om de kinderkamer op te fleuren? Dan moet je ongetwijfeld eens een kijkje nemen naar ons aanbod van Walltastic kinderbehang. Want Walltastic = prachtige, gedetailleerde prints die de kamer van jouw kleine schat een nieuwe dimensie zullen geven. Leuk detail: het papier dat gebruikt wordt voor het kinderbehang is afkomstig van bedrijven die zich engageren en aan verantwoord bosbeheer doen (FSC-certificering). Daarnaast kan je eveneens kiezen voor mooie muurstickers van dit merk. Neem hieronder snel een kijkje en laat je betoveren door het kleurrijke aanbod.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top