Kinderbehang Shrek

Aanbiedingsprijs € 34,95 Normale prijs € 45,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Walltastic kinderbehang in het thema van Shrek. Bestaat uit 6 panelen.

Productinformatie

Luister de muren van de kinderkamer op met Shrek, de groene oger die alle harten verovert ! Deze levensgrote poster zorgt voor een vrolijke toets in de kamer van jouw oogappel. 

Dit behangpapier bestaat uit 6 delen die je eenvoudig kan aanbrengen op een oppervlakte van maximaal 152 x 244 cm. Dit kan met behanglijm of met dubbelzijdige tape.

Enkele aandachtspunten bij het aanbrengen van het behangpapier met behanglijm:

Laat de lijm 1 à 2 minuten inwerken en zorg ervoor dat de randen goed zijn ingelijmd. Breng het paneel aan op de muur. Gebruik hiervoor een zachte doek. Ga hierbij zorgvuldig te werk van boven naar beneden en van links naar rechts. Verwijder overtollige lijm met een zachte doek. Opgelet: een paneel zet ongeveer 1,25 cm uit wanneer de behanglijm is aangebracht. Zorg er dus voor dat je de hele muur in 1 keer kan afwerken. Snij tenslotte de randen bij waar nodig als het papier droog is.

Meer informatie
Merk Walltastic
SKU-Emob WT43084
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 0.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Walltastic

Ben je op zoek naar mooi behang om de kinderkamer op te fleuren? Dan moet je ongetwijfeld eens een kijkje nemen naar ons aanbod van Walltastic kinderbehang. Want Walltastic = prachtige, gedetailleerde prints die de kamer van jouw kleine schat een nieuwe dimensie zullen geven. Leuk detail: het papier dat gebruikt wordt voor het kinderbehang is afkomstig van bedrijven die zich engageren en aan verantwoord bosbeheer doen (FSC-certificering). Daarnaast kan je eveneens kiezen voor mooie muurstickers van dit merk. Neem hieronder snel een kijkje en laat je betoveren door het kleurrijke aanbod.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Alternatieven
Bovenkast Eko 60x35 cm - rood
Bovenkast Eko 60x35 cm - rood
Aanbiedingsprijs € 36,00 Normale prijs € 45,00
Tapijt Boys - Knight
Tapijt Boys - Knight
Aanbiedingsprijs € 12,00 Normale prijs € 15,00
Tafellamp Piraat
Tafellamp Piraat
Aanbiedingsprijs € 35,10 Normale prijs € 45,00
Muursticker Classic Hulk
Muursticker Classic Hulk
Aanbiedingsprijs € 47,96 Normale prijs € 59,95
To Top