Wandkapstok Rex 2 - zwart

€ 79,95

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Zwarte wandkapstok Rex 2 met 5 haakjes, gemaakt van gepoedercoat staal.

Productinformatie

Deze zwarte wandkapstok beschikt over 5 haakjes. Bovenaan beschik je over een frame van 5 buizen, dat je kan gebruiken als hoedenplank, om je handtas en andere accessoires op te bergen of om er extra kledinghaken aan te hangen. De bescheiden afmetingen zorgen er bovendien voor dat kapstok Rex niet veel plaats inneemt. Ideaal dus voor huizen en appartementen met een kleine inkom!

Kapstok Rex 2 is gemaakt van gepoedercoat staal en is ook beschikbaar in het wit en in nikkelkleur. Combineer met het schoenenrek uit dezelfde serie en creëer zo een mooi samenhangend geheel in de inkom!

Meer informatie
SKU-Emob SPGW126-02
Merk Spinder Design
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 3.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Spinder Design

Spinder Design staat bekend om zijn kleinmeubelen, kapstokken en opbergoplossingen. Concreet gaat het hier om bijzet- en salontafels, houtopslag, kapstokken en kledinghangers, schoenenrekken en spiegels. Hier gaat het niet om grote, statige meubelen waarmee je je woning aankleedt, wél om die kleine meubeltjes en accessoires die je het leven vergemakkelijken. Ze zijn misschien niet noodzakelijk in je interieur, maar wel ontzettend handig!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top