Wandplank Karsten 164cm - wit/marmer

Wandplank Karsten (H25 x L164), gemaakt uit spaanplaat in wit, met fijne details in marmerdecor. Meubel afgewerkt met een laagje melamine.  
€ 89,00

3 tot 4 weken

Lengte 20 cm
Breedte / Diepte 164 cm
Hoogte 25 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De woonkamer in de Karsten-collectie is samengesteld op een doordachte en functionele manier en steekt er bovenuit door zijn elegante design.

Met een breedte van 164 cm, een hoogte van 25 cm en een diepte van 20 cm biedt de Karsten-wandplank heel wat plaats voor boeken, decoratie en accessoires. Deze ruime wandplank is precies even breed als het tv-meubel in de Karsten-collectie en is daarom ideaal om samen te combineren. De subtiele afwerking van de randen in marmerdecor op het hoofdzakelijk witte meubel geeft een stijlvolle look aan dit moderne meubel. De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. 

Ontdek alle meubels binnen de Karsten-reeks van de fabrikant Germania op onze website! 

Meer informatie
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM1477-585
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 9.3
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top