Wandplank Mussa 101cm - eik/kasjmier

Wandplank Mussa, gemaakt uit beigeachtige spaanplaat in eik- en kasjmierdecor, afgewerkt met een laagje melamine. Elegante glazen fronten en zijkanten van gehard glas.
€ 149,00

3 tot 4 weken

Lengte 101 cm
Breedte / Diepte 26 cm
Hoogte 14 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Mussa-collectie is een moderne en opvallende meubelreeks van de Duitse meubelfabrikant Germania. De elegante en stijlvolle aanblik van de meubels in gehard glas (ESG), maken van deze reeks een puristische voltreffer! Elk van de meubels kan zowel alleen als in combinatie overtuigen. Deze wandplank is gemakkelijk aan de muur te bevestigen en is ideaal om accessoires en decoratie een plaatsje te geven. 

De gezellige variant in Navarra-eikdecor met glaselementen in kasjmier geeft de kleur beige een hedendaagse touch. De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. 

Ontdek alle meubels van deze en andere Germania-reeksen op onze website! 

Meer informatie
Hout/look Eik
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM2532-575
Kleur Beige
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat, Glas
Totaal Gewicht kg 8.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top