Wastafelonderkast Tucker 60cm - wit

Witte wastafelonderkast Tucker met zwarte pootjes en handgrepen. Uitgerust met verstelbare legplank.
€ 175,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Met de meubelen van de Tucker-serie creëer je de badkamer van je dromen. De witte meubelen zijn afgewerkt met zwarte metalen poten en originele zwarte handgrepen, die de moderne look van de meubelen versterken.

Deze wastafelonderkast is uitgerust met 2 deuren waarachter je een verstelbare legplank vindt. De kast biedt heel wat ruimte om bv. handdoeken en verzorgingsproducten op te bergen. Wastafelonderkast Tucker is gemaakt van MDF en is afgewerkt met een laagje melamine. Combineer met de andere meubelen van de Tucker-serie voor een smaakvol geheel.

Leuk weetje: alle meubelen van het merk Germania zijn gemaakt in Duitsland.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM8247-84
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 15.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top