Wipstoeltje Gold Dots

Wipstoeltje met zwart aluminium frame en wit kussen met gouden bolletjes. Meerdere posities mogelijk. Geschikt voor baby's t.e.m. 6 maanden.

€ 139,95

1 tot 2 weken

Productinformatie

Dankzij de wiegende beweging zal je baby zich erg geborgen voelen in dit wipstoeltje. Deze zwart-witte babysitter met gouden bolletjes is geschikt voor baby’s van 0 t.e.m. 6 maanden en heeft verschillende ligposities. Dankzij de ergonomische steun kan de ruggengraat van je kindje zich optimaal ontwikkelen.

De afneembare hoes is gemaakt van zacht jersey katoen en mag gewassen worden in de machine op 30°. Ook verkrijgbaar in andere versies

Max. gewicht: 9 kg.

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWSWJGD
Materiaal Aluminium, Katoen
Stijl Modern
Kleur Wit, Zwart, Goud
Totaal Gewicht kg 3.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top