U-banken

Maak je woonkamer supergezellig met een U-vormige bank. Zo'n bank heeft een plaatsje voor iedereen in het gezin en zorgt er ook voor dat je gasten in alle comfort kan ontvangen. Bestel hier het belangrijkste meubel van het salon en geniet van een snelle levering!

per pagina

4 Artikelen

Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout rechts kunstleer - bruin
1.489,00

Direct leverbaar

Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
1.489,00

Direct leverbaar

Lengte: 360 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 105 cm
Artie Hoekbank | Beukenhout/spaanplaat Frame | Polyester Stof | 360x105x70cm

De ultieme ontspanning met een U-bank

Hoe ziet jouw dag eruit? Een hele dag werken, vergaderen, zorgen voor anderen en jezelf kan zijn tol eisen. Zelfs wanneer je van thuis uit werkt, is de juiste ontspanning van belang. Daar kan een U-vormig bankstel voor zorgen! Zo'n zetel is meestal een eyecatcher, maar niet zonder reden natuurlijk. Door zijn vorm is er voldoende plaats om gasten te ontvangen, maar ook in je eentje kan je rekenen op comfort want je kan op veel verschillende manieren gaan zitten en telkens je benen strekken.

Waarom een U-bank kopen?

Daarnaast zijn er ook U-banken die je kan omvormen tot een bed. Om het je helemaal gemakkelijk te maken, is er bij sommige modellen ook opbergruimte voorzien onder het zitoppervlak. Als je hetzelfde comfort wil maar niet over voldoende plaats beschikt om een U-bank te plaatsen, kan je altijd opteren voor een hoekbank. Die is iets compacter, maar neemt een stuk minder plaats in de woonkamer. Daarnaast bestaan er ook nog steeds de traditionele bankstellen. Deze kan je apart gebruiken of combineren tot een opstelling die bij jou thuis past. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een 2-zit en 3-zit. Een fauteuil kan het salon ook altijd gezellig maken. Daarnaast is ook een poef een leuke manier om de zetel aan te vullen en tegelijkertijd extra zitruimte te creëren.

Maak je salon compleet

Heb je een U-bank gevonden die helemaal bij je zitkamer past? Aarzel dan niet om hem te bestellen! Je salon is uiteraard niet compleet zonder salontafel en tv-meubel. Kies je graag meubelen die bij elkaar horen, dan kan je die vinden bij onze complete woonkamers. Een vloerkleed kan in de winter dienen als een manier om je voetjes warm te houden, en doorheen heel het jaar is het een extra decoratieve toets. Ontdek ons aanbod!

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of Facebook.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.