Relaxfauteuils

Leun eens heerlijk achterover

Kan je soms wel eens een pauzemomentje gebruiken na een lange werkdag? Klinkt me-time jou als muziek in de oren? Dan raden we jou absoluut aan om de aankoop van een relaxfauteuil te overwegen. Is dit niet eerder iets voor oudere mensen? Nee hoor, want een comfortabele zetel kan ook voor jonge mensen wonderen doen! Want hebben we niet allemaal eens een stresserende of lastige dag achter de rug? En dan gaat er niets boven welverdiende ontspanning in een comfortabele zetel, waar je even al jouw zorgen kan vergeten of  gewoonweg heerlijk tot rust kan komen.

Elektrisch of manueel verstelbaar

Aan jou de keuze, want ons assortiment telt zowel elektrische relaxfauteuils als modellen die manueel verstelbaar zijn. Bij de meeste modellen kan je de zetel zo verstellen dat je bijna volledig horizontaal kan liggen. De perfecte manier om een middagdutje of een power nap te doen! Een relaxzetel is manueel verstelbaar als je via een hendel de rugleuning kan regelen of door met jouw rug naar achteren te leunen. Daarnaast kunnen de meeste zetels en vaak ook het voetensteun 360° draaien, zodat jij altijd de meest comfortabele positie kan kiezen. Onze elektrische fauteuils hebben een opstafunctie: zo kunnen mensen met mobiliteitsproblemen gemakkelijk vanuit de zitpositie rechtstaan. Ook is het mogelijk om verschillende posities te kiezen.

…and relax

Voilà, installeer je in jouw gloednieuwe relaxzetel met een goed boek en jouw avond kan niet meer stuk! Tip: kies een handige bijzettafel en salontafel, zodat je alles binnen handbereik hebt (drankjes, tijdschriften,…). Sommige van deze zetels zijn eerder klassiek van stijl, terwijl andere een moderne uitstraling hebben. Heb je een open haard? Dan weten we alvast wat jouw nieuw lievelingsplekje zal zijn! Wist je dat je voor de volledige inrichting van jouw woonkamer bij ons terechtkan? Je vindt hier alle meubelen die je nodig hebt: stoelen, opbergkasten, tv-meubels en nog veel meer!