Zit-sta bureau Osmond 160cm elektrisch verstelbaar - eik/zwart

Zit-sta bureau Osmond met T-poten, bureaublad 160x80 cm in eikdecor, elektrisch verstelbaar in hoogte van 72 tot 120 cm.
€ 999,00

3 tot 4 weken

Lengte 80 cm
Breedte / Diepte 160 cm
Hoogte 120 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Transformeer jouw kantoor tot een ergonomische werkplek met dit praktische zit-sta bureau van de Osmond-collectie. Dit bureau heeft een ruim blad van 160x80 cm en is uitgerust met 2 T-poten die elektrisch verstelbaar zijn in de hoogte (van 72 tot 120 cm). De zwarte poten zijn gemaakt van gepoedercoat staal.

Het bureaublad in eikdecor heeft een belastbaar gewicht van 80 kg. Dankzij 2 stille motortjes (< 50 dB) doe je het blad met een snelheid van 38 mm/sec naar omhoog en omlaag. Het veiligheidsslot zorgt ervoor dat de motors automatisch uitschakelen na 2 minuten. Het bureau is ook uitgerust met een geheugenfunctie waarmee je 2 verschillende hoogtes kan opslaan.

Leuk weetje: alle producten van Germania worden in Duitsland geproduceerd. 

Meer informatie
Hout/look Eik
Afwerking Melamine
Opties Hoogte verstelbaar, Elektrisch verstelbaar
SKU-Emob GM4242-582
Merk Germania
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal MDF, Staal
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 56.6
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top