Barnes Decoratief Canvas Ingelijst | 50 otton/50% Polyester | 70x100 cm | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Het Barnes Decorative Framed Canvas Painting heeft een levendig veelkleurig ontwerp, 50 otton en 50% polyester stof, met digitale afdrukken op canvas. Het schilderij meet 70 x 100 cm en heeft een stevig houten frame van 2 x 3 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob AG966BRS1229
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Soft Close Nee
Merk Emob
Kleur Grijs, Rood
Materiaal Polyester, Katoen
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 1.1
Wil je de esthetische aantrekkingskracht van je woonruimte vergroten? Kijk dan niet verder dan het prachtige Decoratieve Ingelijste Canvas Schilderij met de naam Barnes! Gemaakt met precisie en aandacht voor detail, dit meesterwerk is een ware belichaming van elegantie en pracht. De belangrijkste kenmerken, waaronder de uitzonderlijke materialen die zijn gebruikt, de digitale afdrukken op canvas en de perfecte grootte en lijst, maken het een must-have voor kunstliefhebbers en interieurliefhebbers. Een van de opvallendste kenmerken van het Decoratieve Ingelijste Canvas Schilderij is de samenstelling van 50 otton en 50% polyester. Deze combinatie zorgt voor een duurzaam schilderij dat de tand des tijds zal doorstaan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen behoudt het schilderij jarenlang zijn schoonheid en levendigheid, zodat je zorgeloos kunt genieten van de fascinerende charme.De digitale druktechniek die is gebruikt bij het maken van dit canvas schilderij is een bewijs van de vooruitgang van kunst in het moderne tijdperk. De ingewikkelde details en levendige kleuren worden nauwkeurig gerepliceerd op het canvas, waardoor een levensechte weergave van het originele kunstwerk ontstaat. Met een afmeting van 70 x 100 cm is het Decorative Framed Canvas Painting met de naam Barnes het perfecte middelpunt voor elke muur en voegt het een vleugje verfijning en gratie toe aan je huis. Of je er nu voor kiest om het op te hangen in de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, dit schilderij verbetert moeiteloos de sfeer van elke ruimte en creëert een rustgevende en uitnodigende sfeer.Om het prachtige kunstwerk aan te vullen, is de houten lijst bij het Barnes schilderij 2 x 3 cm groot en heeft een betoverende veelkleurige afwerking. Deze lijst versterkt niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van het schilderij, maar biedt ook structurele ondersteuning, waardoor de duurzaamheid en lange levensduur worden gegarandeerd. Bovendien zorgt de keuze voor een veelkleurige lijst voor een naadloze integratie met verschillende interieurstijlen, waardoor het een veelzijdig en aanpasbaar kunstwerk is. Het Decoratieve Ingelijste Canvas Schilderij genaamd Barnes biedt tal van voordelen voor degenen die het een onderdeel van hun interieur maken. Ten eerste is het een conversatiestarter die de aandacht van gasten trekt en intrigerende discussies over kunst en creativiteit op gang brengt. Bovendien geeft het een gevoel van rust en visueel plezier, waardoor er een vredige en harmonieuze omgeving in je woonruimte ontstaat. Daarnaast voegt het Barnes schilderij een vleugje persoonlijke stijl en artistieke flair toe aan je huis. Het unieke en boeiende ontwerp weerspiegelt je individuele smaak en persoonlijkheid, en maakt een gedurfd statement over je leven.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas Schilderij | 100% Houten Kader | 70 x 100 cm | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Lulu MDF Schilderijenset (12st) | 100% MDF - 3mm Dikte, 20x15cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Klok Kunst | Decoratieve Suede Canvas Wandklok | 30x90 | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Evila Originals ingelijst MDF schilderij | 100% grenen houten frame
Lengte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Gustav Canvas, ingelijst | 45 x 45 cm | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee
Lengte: 100 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 100 cm
Wanddeco leeuw glas/aluminium zwart/wit
Lengte: 53 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kader strepen mdf/glas zwart/wit assortiment van twee