Verlichting

Licht in de duisternis!

De juiste verlichting maakt je interieur helemaal af. Het is de ideale manier om in elke ruimte van je woning de gewenste sfeer te creëren. Gedimd licht voor een intieme sfeer, fel licht om je optimaal te kunnen concentreren op je werk, sfeerlicht tijdens een gezellig avondje onder vrienden… De juiste verlichting zorgt voor de finishing touch van je interieur!

Soorten verlichting

Binnenhuisverlichting 

Bij het samenstellen van onze selectie verlichting, hebben we met iedereen rekening gehouden. Zo vind je op onze site klassieke en moderne hanglampen, luxueuze staande lampen, vrolijke tafellampen en knusse wandlampen, en dit zowel voor jong als oud! 

Tuinverlichting

Wil je het buiten even gezellig maken als binnen op een warme zomeravond? Daar kan de juiste tuinverlichting bij helpen! Lampionnen in vrolijke kleurtjes fleuren de boel meteen op, terwijl lichtslingers niet alleen licht geven, maar ook nog eens mooi zijn om naar te kijken.

Maak je interieur helemaal af met de juiste decoratie

Wil je je interieur helemaal af maken? Combineer dan verschillende soorten decoratie om zo een mooi geheel te creëren. Een fotolijst met een foto van je dierbaren boven een comfortabel bankstel en een staande lamp ernaast? Je hebt net je ideale leeshoekje gecreëerd! Of wat dacht je van een mooie tafellamp op je dressoir en een decoratief beeldje van je favoriete dier wat verderop? Je vindt het allemaal op een en hetzelfde webadres: emob.eu! Ontdek snel je favoriete meubelen en andere interieurartikelen in onze shop.

To Top