Hanglampen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Hanglamp kopen?

Een stijlvolle hanglamp verlicht letterlijk de sfeer! 

Een huiselijke sfeer helpt je om tot rust te komen na een drukke en vermoeiende dag. Een belangrijke factor om die rust te creëren in je woning is zonder twijfel de manier waarop de ruimtes verlicht worden. Weg met felle en kale lampen die troosteloos aan het plafond bengelen. Een eenvoudig te installeren hanglamp doet onmiddellijk wonderen voor de sfeer. Nu rest enkel nog de vraag: voor welke lamp en welke stijl ga jij?

Hanglampen voor alle stijlen

Bij Emob vind je tal van verschillende soorten hanglampen. We helpen je graag een handje in de zoektocht naar een hanglamp die perfect bij jouw stijl past. Ons aanbod omvat onder andere:

Ben je helemaal weg van het drama en de luxe van de jaren ’20? Dan is een kroonluchter een budgetvriendelijke oplossing om die unieke sfeer naar je woonkamer te halen.

 • Landelijke lampen

Gaat je voorkeur uit naar de landelijke sfeer? Ook dan word je op je wenken bediend! De typische combinatie van neutrale kleuren en natuurlijke materialen zoals hout hangt misschien binnenkort bij jou aan het plafond?

 • Industriële lampen

Een hanglamp met industriële look is de ideale keuze voor een hedendaags design.  Pluspunten voor originaliteit dankzij deze eyecatcher!

Ook voor de kids vind je leuke hanglampen. Emob heeft exemplaren met vrolijke en kleurrijke  bedrukkingen, maar ook lampen in de vorm van vliegtuigjes en helikopters. Zo geef je de kinderkamer een speelse touch!

Je favoriete hanglamp online bestellen

Ben je overtuigd van je keuze? Prima! Wist je dat de fitting voor de lampen standaard bij het frame is inbegrepen? Geen enkele reden om te twijfelen dus! Bovendien zijn al onze hanglampen snel leverbaar. Ontdek daarnaast ook de bijbehorende decoratieartikelen om van je huis een echte thuis te maken.