Leeslampen

Sorteer op
Asc

10 producten

Sorteer op
Asc

10 producten

’n Knus leeshoekje voor elk moment van de dag

Een comfortabel bankstel, een goed boek of magazine en een leeslamp, meer heb je niet nodig om een druilerige dag door te komen of een ontspannende avond door te brengen. Of om jouw zoon of dochter een verhaaltje voor het slapen gaan voor te lezen. Voor dat bankstel en die leeslamp kan je bij Emob.eu terecht, enkel voor dat boek hoef je zelf nog te zorgen!

Leeslampen in diverse stijlen

Een leeslamp is een staande lamp met neerwaarts licht, dat schijnt net waar jij het nodig hebt: op je lectuur. Naast dit praktische aspect is natuurlijk ook het esthetische aspect van tel. Jouw nieuwe lamp moet namelijk perfect passen bij de rest van jouw interieur. Daarom vind je in ons assortiment zowel design als meer klassieke leeslampen.

Duurzaam en spaarzaam

De meeste leeslampen zijn geschikt voor een lamp van 60W. Wil je energie besparen? Kies dan voor een spaarlamp of nog beter, voor een leeslamp die werkt op ledlampen. Die heeft een lager energieverbruik en een veel langere levensduur dan een traditionele gloeilamp. Bovendien geeft een ledlamp een mooi, helder licht, wat dan weer goed is voor jouw ogen.

Reken op onze professionele service

Een van onze grote troeven is onze ruime voorraad. Bij Emob hebben we zo veel mogelijk producten op stock in ons magazijn. Zo kunnen we jouw bestelling binnen de kortste keren bij jou thuis leveren, op de dag die jij wenst. Hou zeker ons assortiment in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe modellen bij. Heb je trouwens onze andere verlichting al gespot? Neem eens een kijkje naar ons volledig aanbod en decoreer jouw woning met de mooiste hang- en plafondlampen, tafellampen en wandlampen. En ook aan de allerkleinsten onder ons hebben we gedacht. Ontdek snel ons ruime assortiment kinderlampen op Emob.eu!

To Top