Leeslampen

Asc

10 producten

 1. Staande lamp Artus 3x Ø18 - antraciet
  Staande lamp Artus 3x Ø18 - antraciet

  1 tot 2 weken

  € 169,00
 2. Vloerlamp Studio
  Vloerlamp Studio

  1 - 2 dagen

  € 239,00
 3. Vloerlamp Romi - houten driepoot
  Vloerlamp Romi - houten driepoot

  Tijdelijk uitgeput

  € 169,00
 4. Vloerlamp Bruno
  Vloerlamp Bruno

  Tijdelijk uitgeput

  € 159,00
 5. Staande Lamp Dennis
  Staande Lamp Dennis

  1 - 2 dagen

  € 89,00
 6. Staande lamp Trudy
  Staande lamp Trudy

  1 tot 2 weken

  € 89,00
 7. Vloerlamp Alexander
  Vloerlamp Alexander

  1 tot 2 weken

  € 179,00
 8. Staanlamp Hubli zonder kap - nikkel - 60w E27
  Staanlamp Hubli zonder kap - nikkel - 60w E27

  3 tot 4 weken

  € 125,00
 9. Vloerlamp Rosie met USB-oplader
  Vloerlamp Rosie met USB-oplader

  1 tot 2 weken

  € 189,00
 10. Staande lamp Ecco
  Staande lamp Ecco

  1 tot 2 weken

  € 199,00
Asc

10 producten

’n Knus leeshoekje voor elk moment van de dag

Een comfortabel bankstel, een goed boek of magazine en een leeslamp, meer heb je niet nodig om een druilerige dag door te komen of een ontspannende avond door te brengen. Of om jouw zoon of dochter een verhaaltje voor het slapen gaan voor te lezen. Voor dat bankstel en die leeslamp kan je bij Emob.eu terecht, enkel voor dat boek hoef je zelf nog te zorgen!

Leeslampen in diverse stijlen

Een leeslamp is een staande lamp met neerwaarts licht, dat schijnt net waar jij het nodig hebt: op je lectuur. Naast dit praktische aspect is natuurlijk ook het esthetische aspect van tel. Jouw nieuwe lamp moet namelijk perfect passen bij de rest van jouw interieur. Daarom vind je in ons assortiment zowel design als meer klassieke leeslampen.

Duurzaam en spaarzaam

De meeste leeslampen zijn geschikt voor een lamp van 60W. Wil je energie besparen? Kies dan voor een spaarlamp of nog beter, voor een leeslamp die werkt op ledlampen. Die heeft een lager energieverbruik en een veel langere levensduur dan een traditionele gloeilamp. Bovendien geeft een ledlamp een mooi, helder licht, wat dan weer goed is voor jouw ogen.

Reken op onze professionele service

Een van onze grote troeven is onze ruime voorraad. Bij Emob hebben we zo veel mogelijk producten op stock in ons magazijn. Zo kunnen we jouw bestelling binnen de kortste keren bij jou thuis leveren, op de dag die jij wenst. Hou zeker ons assortiment in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe modellen bij. Heb je trouwens onze andere verlichting al gespot? Neem eens een kijkje naar ons volledig aanbod en decoreer jouw woning met de mooiste hang- en plafondlampen, tafellampen en wandlampen. En ook aan de allerkleinsten onder ons hebben we gedacht. Ontdek snel ons ruime assortiment kinderlampen op Emob.eu!

To Top