Blog

Wat is mangohout en wat zijn de voordelen?

Mangobomen hebben ons een hoop te bieden. Allereerst natuurlijk die heerlijke zoete vrucht. Mangohout (hardhout) is bovendien ideaal voor de productie van meubels. In dit artikel vertellen we je wat mangohout is en wat het zo populair maakt. Bovendien vind je hier handige onderhoudstips voor je meubels van mangohout.

7 oktober 2021

Welke bedmaat heb ik nodig? Ontdek het hier!

Ben jij op zoek naar een nieuw bed, maar weet je niet hoe groot deze moet zijn? Dan is het handig om goed te weten welke maat bed bij jou past. Je kan kiezen uit eenpersoonsbedden, twijfelaars, tweepersoonsbedden en kingsize bedden. Deze bedden hebben allemaal andere bed afmetingen. Hieronder is een overzicht te vinden met de afmetingen van elke bed soort. 

7 oktober 2021

Wat is het beste matras bij rugpijn?

Heb je last van rugproblemen en zoek je een nieuw matras? In deze blog lees je alles wat je moet weten over de oorzaken van rugproblemen en wat je kan doen om dit te voorkomen met je nieuwe aankoop

30 september 2021

Tips voor een opgeruimde kledingkast

Puilt je kledingkast langs alle kanten uit? Verlies je elke dag opnieuw nodeloos veel tijd met je outfit samenstellen omdat je door de bomen het bos niet meer ziet? Ga aan de slag met onze tips en geniet binnenkort ook van een opgeruimde kledingkast!

6 juli 2021
To Top