Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 45 x 45 cm

Betaal in termijnen met Alma
Geef je muren meer kerstsfeer met dit decoratieve schilderij van 100% canvas. Het beschikt over een veelkleurig ontwerp met een 3 cm dik houten frame. Afmetingen: 45 x 45 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Vierkant
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1092
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 0
Wil je dit kerstseizoen een vleugje feestelijke charme aan je interieur toevoegen? Kijk dan niet verder dan ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij in het thema "Kerstmis". Gemaakt met de grootste aandacht voor detail, dit prachtige kunstwerk brengt de vreugde en de geest van de feestdagen recht in je leefruimte. Een van de opvallende kenmerken van dit canvas schilderij is de hoogwaardige constructie. Gemaakt van 100% canvas, is dit kunstwerk niet alleen duurzaam, maar levert het ook uitzonderlijke kleurlevendigheid en helderheid. Het gebruik van canvas garandeert een lange levensduur, zodat je jaar na jaar kunt genieten van de schoonheid van het kerstthema. Bovendien meet het 45 x 45 cm, waardoor het een perfecte maat is om aan de muur te hangen. Om de visuele aantrekkingskracht nog verder te vergroten, wordt ons Decoratieve Canvas Schilderij geleverd met een 3 cm dik, 100% houten frame. Het stevige frame voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar biedt ook de nodige ondersteuning aan het doek, waardoor het niet uitzakt en de oorspronkelijke vorm van het schilderij behouden blijft. Met zijn veelkleurige frame past dit kunstwerk moeiteloos bij elke interieurstijl. De vakantiestemming in huis brengen is nog nooit zo eenvoudig geweest met dit canvas met kerstthema. Het levendige en ingewikkelde ontwerp vangt de essentie van Kerstmis met zijn levendige kleuren, vrolijke motieven en charmante illustraties. Zodra je dit fascinerende kunstwerk ziet, zal het een warme en feestelijke sfeer in je huis brengen en de perfecte stemming voor de feestdagen creëren. Ten eerste is het een uitstekend middelpunt dat visuele interesse en persoonlijkheid aan je muren toevoegt. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de gang hangt, het verandert elke ruimte in een heerlijk kerstwonderland. Daarnaast is dit kunstwerk een perfect cadeau voor je geliefden. Verspreid de vreugde en tover een glimlach op hun gezichten door hen dit betoverende canvas schilderij te geven. De tijdloze aantrekkingskracht en het ontwerp met vakantiethema maken het een veelzijdig cadeau dat geschikt is voor vrienden, familie of zelfs collega's. Bovendien is ons Decoratieve Canvas Schilderij probleemloos te installeren. Het wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde opknoping hardware, zodat u moeiteloos te monteren op de muur van uw keuze in een mum van tijd. Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor eenvoudige bediening en probleemloos herschikken wanneer gewenst. Investeren in deze hoge kwaliteit canvas schilderij is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek naar hun kerst decor te verheffen. Met zijn duurzaamheid, aantrekkingskracht en veelzijdigheid belooft het een nietje in je huis te worden en je ruimte met warmte te vullen.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas Schilderij | 100% Houten Kader | 70 x 100 cm | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Lulu MDF Schilderijenset (12st) | 100% MDF - 3mm Dikte, 20x15cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Klok Kunst | Decoratieve Suede Canvas Wandklok | 30x90 | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Evila Originals ingelijst MDF schilderij | 100% grenen houten frame
Lengte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Gustav Canvas, ingelijst | 45 x 45 cm | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee
Lengte: 100 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 100 cm
Wanddeco leeuw glas/aluminium zwart/wit
Lengte: 53 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kader strepen mdf/glas zwart/wit assortiment van twee