Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 45 x 45 cm

Betaal in termijnen met Alma
Geef je huis een feestelijk tintje met ons decoratieve canvasschilderij met kerstthema. Gemaakt van 100% canvas met een veelkleurig ontwerp, ingelijst in een 3 cm dik houten frame. Afmetingen: 45 x 45 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Vierkant
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1093
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 0
Wil je dit kerstseizoen een vleugje feestvreugde toevoegen aan je interieur? Kijk dan niet verder dan ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij - Kerstmis editie! Dit charmante kunstwerk is vervaardigd met de grootste aandacht voor detail en zal gegarandeerd de sfeer van elke ruimte verhogen en een warme, uitnodigende sfeer creëren voor jou en je geliefden. Een van de belangrijkste kenmerken van dit prachtige canvas schilderij is de 100% canvassamenstelling. Het canvas is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert duurzaamheid en een lange levensduur, zodat je jarenlang kunt genieten van de schoonheid van dit kunstwerk. Met een afmeting van 45 x 45 cm is dit schilderij perfect geschikt voor een breed scala aan ruimtes, of het nu je woonkamer, eethoek, slaapkamer of zelfs je kantoor is. Het frame van dit Decoratieve Canvas Schilderij is 100% houten, wat een elegante touch toevoegt aan het totale ontwerp. Met een dikte van 3 cm biedt het frame niet alleen structurele stabiliteit, maar versterkt het ook de visuele aantrekkingskracht van het kunstwerk. Het frame is zorgvuldig en tot in de perfectie vervaardigd, zodat het het kunstwerk aanvult en de schoonheid ervan benadrukt. Het kleurenschema van dit canvas schilderij met kerstthema is Multicolor. Gemaakt met een palet dat de geest van de feestdagen oproept, straalt dit kunstwerk vreugde, warmte en een feestelijke sfeer uit. De zorgvuldig gekozen kleuren mengen harmonieus, waardoor een boeiende visuele impact ontstaat die iedereen die er zijn ogen op vestigt zal boeien. Ons Decoratief Canvas Schilderij - Kerstmis editie biedt een overvloed aan voordelen die het een uitzonderlijke aanvulling op je interieur maken. Ten eerste is het een prachtig middelpunt dat meteen de aandacht van je gasten trekt en een gespreksstarter wordt. De levendige en hartverwarmende kleuren van dit schilderij creëren een uitnodigende en gezellige sfeer, waardoor je ruimte uitnodigend en geruststellend aanvoelt. Daarnaast kun je met dit canvas schilderij je liefde voor het kerstseizoen uitdrukken en je feestelijke geest laten zien. Het charmante ontwerp bevat elementen die geassocieerd worden met Kerstmis, zoals sneeuwvlokken, ornamenten, kransen en meer. Deze prachtige motieven brengen de magie van Kerstmis in je huis, verspreiden vreugde en creëren gedenkwaardige momenten tijdens deze speciale tijd van het jaar. Bovendien zorgt het gebruik van hoogwaardige materialen in de constructie van dit canvas schilderij voor duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. De 100% canvassamenstelling garandeert dat het kunstwerk levendig en opvallend blijft en zelfs na jaren zijn oorspronkelijke charme behoudt. Het 100% houten frame versterkt de stevigheid en duurzaamheid van het schilderij.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas Schilderij | 100% Houten Kader | 70 x 100 cm | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Lulu MDF Schilderijenset (12st) | 100% MDF - 3mm Dikte, 20x15cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Klok Kunst | Decoratieve Suede Canvas Wandklok | 30x90 | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Evila Originals ingelijst MDF schilderij | 100% grenen houten frame
Lengte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Gustav Canvas, ingelijst | 45 x 45 cm | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee
Lengte: 100 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 100 cm
Wanddeco leeuw glas/aluminium zwart/wit
Lengte: 53 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kader strepen mdf/glas zwart/wit assortiment van twee