Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 45 x 45 cm

Betaal in termijnen met Alma
Geef je kamer een feestelijk tintje met ons decoratieve canvasschilderij met kerstthema. Het is gemaakt van 100% canvas, heeft een veelkleurig ontwerp en wordt geleverd met een stevig houten frame van 3 cm. Afmeting: 45 x 45 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Vierkant
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1095
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 0
Wil je deze feestdagen een vleugje feestelijke elegantie aan je interieur toevoegen? Kijk dan niet verder dan ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij met de naam "Kerstmis". Gemaakt met precisie en aandacht voor detail, dit prachtige kunstwerk is de perfecte aanvulling op elke ruimte, het verstrekken van een warme en gezellige sfeer. Een van de belangrijkste kenmerken van onze Decoratieve Canvas schilderij is de hoogwaardige constructie. Gemaakt van 100% canvas, dit kunstwerk is duurzaam en gaat lang mee, zodat het blijft een gekoesterd onderdeel van uw vakantie decor jaar na jaar. Het canvas materiaal voegt ook een mooie textuur en diepte toe aan het schilderij, waardoor het visueel aantrekkelijker wordt. Met een handig formaat van 45 x 45 cm is dit canvas schilderij ideaal voor aan de muur, op een plank, op de schouw of zelfs als pronkstuk op je eettafel. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de perfecte plek te vinden voor dit feestelijke meesterwerk. Het frame van dit Decoratieve Canvas Schilderij is gemaakt van 100% houten materiaal en biedt een stevige en betrouwbare structuur. Met een dikte van 3 cm geeft het frame een elegant tintje aan het kunstwerk en zorgt het tegelijkertijd voor duurzaamheid. Het houten frame is ook gemakkelijk aan te passen, zodat je het kunt schilderen of beitsen om het bij je bestaande inrichting te laten passen. Het "Kerstmis" canvas schilderij heeft een levendig en vrolijk kleurenschema, zorgvuldig gekozen om de essentie van de feestdagen vast te leggen. Het veelkleurige palet voegt een speels tintje toe aan het kunstwerk, waardoor het een opvallend middelpunt wordt in elke kamer. Of je het nu ophangt in je woonkamer, slaapkamer of zelfs je kantoorruimte, dit schilderij zal zeker een glimlach op je gezicht toveren en een feestelijke sfeer creëren voor iedereen om van te genieten. Een van de belangrijkste voordelen van ons Decoratieve Canvas Schilderij is de veelzijdigheid. Het kan een fantastische aanvulling op uw interieur tijdens de feestdagen, het brengen van een vrolijke en feestelijke sfeer. Het hoeft echter niet beperkt te blijven tot die tijd van het jaar. Dit kunstwerk kan naadloos overgaan in decoratie voor het hele jaar, omdat het veelkleurige ontwerp past bij verschillende interieurstijlen en thema's. Een ander voordeel van dit canvas schilderij is het installatiegemak. Het is klaar om op te hangen, met een haakje aan de achterkant. Kies gewoon de gewenste locatie en in een mum van tijd kun je genieten van de schoonheid en charme van dit "Kerstmis" schilderij. Kortom, ons Decoratief Canvas Schilderij met de naam "Kerstmis" is een must-have voor diegenen die hun leefruimte willen doordrenken met vakantiegevoel en vreugde.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood