Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 45 x 45 cm

Betaal in termijnen met Alma

Geef je kamer een feestelijk tintje met ons decoratieve canvasschilderij met kerstthema. Het is gemaakt van 100% canvas en ingelijst met een 100% houten frame. Bovendien heeft het een veelkleurig ontwerp. Afmetingen: 45 x 45 cm.

Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Vierkant
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1096
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 0
Wil je deze kerst je interieur opfrissen? Zoek dan niet verder! Maak kennis met ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij met de naam "Kerstmis". Dit meesterwerk is gemaakt van 100 anvas en voegt een vleugje elegantie en feestelijkheid toe aan elke kamer. Met zijn afmetingen van 45 x 45 cm is het perfect om een statement te maken in je woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor. Een van de belangrijkste kenmerken van dit canvas schilderij is het 100% houten frame. Het frame heeft een dikte van 3 cm, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. Het is gemaakt van hoogwaardig hout en vormt een perfecte aanvulling op het canvas, waardoor het er naadloos en gepolijst uitziet. Het houten frame verbetert de algehele esthetiek van het schilderij en maakt het gemakkelijk op te hangen aan elke muur.Het "Kerstmis" canvas schilderij is ontworpen met een betoverend veelkleurig palet. Het verbeeldt de vreugde en magie van de feestdagen met levendige tinten en ingewikkelde details. De kleuren mengen harmonieus en brengen de feestelijke sfeer tot leven. Het veelkleurige schema zorgt er ook voor dat het moeiteloos past bij elk bestaand decor, en voegt een knaller van kleur toe aan je ruimte. Dit canvas schilderij voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar het heeft ook tal van voordelen. Ten eerste creëert het een gezellige en uitnodigende sfeer in je huis. Het kunstwerk met kerstthema brengt je meteen in de stemming voor vrolijke feesten en gelukkige herinneringen. Het vangt de essentie van de feestdagen en voegt een vleugje warmte toe aan elke ruimte. Daarnaast dient dit canvas schilderij als een prachtige gespreksstarter. Of je nu een feestelijke bijeenkomst organiseert of vrienden en familie op bezoek krijgt, dit kunstwerk zal zeker de aandacht trekken en interessante discussies op gang brengen. Het is een opvallend stuk dat bewondering en complimenten van gasten uitlokt. Bovendien is het canvas schilderij "Kerstmis" een uitstekend cadeau. Verras je geliefden met dit unieke en attente cadeau. Het is perfect voor iedereen die van de feestdagen houdt en kunst waardeert. Of het nu gaat om een inwijdingsgeschenk of een vakantieverrassing, dit canvas schilderij zal de ontvanger zeker blij en gelukkig maken. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere wanddecoraties of op zichzelf staan als een opvallend middelpunt. Hang het boven een open haard, bank of hal en zie de transformatie die het brengt in je ruimte. Het formaat van 45 x 45 cm maakt het geschikt voor verschillende ruimtes in je huis, zodat je creatief kunt zijn met de plaatsing.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood