Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 70 x 100 cm | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Voeg een vleugje kerstsfeer toe aan je interieur met dit decoratieve canvasschilderij. Het is gemaakt van 100% canvas en heeft een levendig veelkleurig ontwerp. Het wordt geleverd met een stevig houten frame van 3 cm. Afmeting: 70 x 100 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1081
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 1.704
Wil je dit kerstseizoen een vleugje feestelijke elegantie toevoegen aan je woonruimte? Kijk dan niet verder dan ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij met de naam "Kerstmis". Gemaakt met uiterste precisie en aandacht voor detail, dit prachtige kunstwerk is gegarandeerd elke kamer te transformeren in een winter wonderland. One van de belangrijkste kenmerken van deze Decoratieve Canvas schilderij is de 100% canvas materiaal. Het is gemaakt van hoogwaardig canvas en staat garant voor duurzaamheid en een lange levensduur, zodat je jarenlang kunt genieten van de schoonheid van dit stuk. Het canvas heeft ook het voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is, zodat je schilderij er fris en levendig uit blijft zien. Met een royale afmeting van 70 x 100 cm zal dit schilderij de aandacht opeisen en het middelpunt van elke ruimte worden. Of je het nu boven je open haard wilt hangen of als middelpunt van een galeriemuur wilt gebruiken, het formaat en de prachtige afbeeldingen zullen in het oog springen en direct een sfeer van vakantievreugde creëren. Om de visuele impact verder te vergroten, wordt ons Decoratief Canvas Schilderij geleverd met een stevig 100% houten frame. Het frame heeft een dikte van 3 cm, waardoor het doek uitstekend wordt ondersteund en zijn vorm en structuur na verloop van tijd behoudt. Het frame is ook gekleurd in een prachtig veelkleurig ontwerp, dat het kerstthema prachtig aanvult en een extra vleugje charme toevoegt. Laat het Decoratieve Canvas Schilderij "Kerstmis" een warme en uitnodigende sfeer creëren in je huis tijdens de feestdagen. De levendige kleuren en ingewikkelde details verbeelden de magie van Kerstmis en roepen gevoelens van vreugde, liefde en nostalgie op. De rijkdom van de kleuren in combinatie met de hoogwaardige druktechniek levert een visueel verbluffend stuk op dat geluk zal brengen aan jou en je geliefden. Dit Decoratieve Canvas Schilderij is niet alleen een prachtige aanwinst voor je eigen huis, maar het is ook een doordacht en gedenkwaardig cadeau voor familie en vrienden. Laat zien dat je om iemand geeft door hem of haar dit charmante kunstwerk te geven dat de essentie van het vakantiegevoel weergeeft. Of het nu een housewarming cadeau is of een kerstcadeau, het zal zeker gekoesterd worden door de ontvanger. In conclusie is de "Christmas" Decorative Canvas Painting een uitzonderlijk product dat moeiteloos de magie van de feestdagen in elke ruimte brengt. Het 100% canvas materiaal, het royale formaat, het stevige houten frame en het levendige veelkleurige ontwerp maken het tot een opvallend kunstwerk. Kies dit Decoratieve Canvas Schilderij om een vleugje elegantie en vakantievreugde toe te voegen aan je huis of om cadeau te geven.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood